Egg White Protein
(Πρωτεΐνη αυγού)
Δεν έχει λακτόζη, καλη γεύση
Πλεονεκτηματα
Δεν έχει καμία λακτόζη, λίπος, ή χοληστερόλη και έχει ένα καλό μίγμα των αμινοξέων. Στην πραγματικότητα είναι σχεδόν τέλειο από την άποψη της εγκατάστασης των απαιτήσεων αμινοξέος για τους ανθρώπους, και είναι πιο βίο-διαθέσιμο από την πρωτεΐνη καζεΐνης. Επιπλέον, περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα και είναι σχετικά προσιτή ως προς την τιμή της.
Μειονεκτηματα
Δεν προκαλεί τόσο μεγάλη αύξηση στην πρωτεϊνική σύνθεση όσο η πρωτεϊ'νη ορρού γάλακτος. Γενικά δεν έχει τόσο καλή γεύση όσο οι πρωτεΐνες γάλακτος.